Hans Mensink HBO Relatie- en gezinstherapeut

Hans Mensink 1957

Gediplomeerd HBO relatietherapeut, gezinstherapeut, mediator en gesprekscoach

Al heel veel jaren help ik mensen in hun relatie, gezin of persoonlijk verder. Hierdoor beschik ik over ruime ervaring als relatietherapeut en gesprekscoach.

Ik woon in Grootegast, provincie Groningen. Ik spreek rustig en houd vast aan de afspraken die we met elkaar maken. Mijn aanpak is direct, geen wollige theorie! Het accent ligt op de communicatie en het coachen. Als relatietherapeut gebruik ik hiervoor bepaalde gesprekstechnieken in combinatie met mijn eerder beschreven werkwijze. Voor mij is een persoonlijke benadering (bij mij is niemand een nummer of dossier) erg belangrijk en dat is absoluut anders dan in de reguliere zorg van dit moment.

Persoonlijke doelen of samen in de relatie of als gezin verder te komen, is voor mij persoonlijk een uitdaging waarbij ik jou of jullie graag wil helpen. Het helpt je verder te komen en inzicht te krijgen in je eigen situatie en dat je daar mee verder kunt. Juist deze resultaten zijn dan ook mijn motivatie om verder te gaan en dit werk te blijven doen!

Mail of bel me gerust voor informatie of een afspraak. Informatie kun je vinden op de contactpagina.

Lees verder…Contact en vergoeding