Contact en vergoeding

Ingang deur links. Parkeren op de oprit

Ik heb mijn eigen praktijkruimte aan de Weegbree 31, 9861ES in Grootegast (provincie Groningen). We spreken af in de praktijkruimte (eigen ingang, gewoon op de oprit parkeren), maar andere praktische alternatieven zijn ook mogelijk (restaurant, thuis, wandelen etc.). Houd hierbij wel rekening met eventuele extra reiskosten.

Vergoeding

Ik vraag een (onkosten)vergoeding van € 95,- (incl. btw) per gesprek van 1,5 uur (90 minuten!). Dus we nemen ruim de tijd.

Ik bereken geen avond- of weekendtoeslag. Duur van het gesprek is dus zeker 90 minuten en dat is uniek!

Praktisch informatie

In het eerste gesprek maken we kennis, proberen het probleem duidelijk te krijgen en in ieder geval de eerste stappen te zetten. We kunnen met elkaar zien of het zetten van verdere stappen mogelijk is en iets gaat opleveren. Ook moet er natuurlijk een klik zijn. Je kunt me mailen of bellen voor meer informatie.

Natuurlijk zijn er maatregelen genomen om voldoende afstand te houden volgens de voorschriften van het RIVM.

Videobellen is echt de moeite waard om te proberen.

Geen lastige technische aanpassingen nodig.

Je kunt me bellen: 06- 26 26 7000

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur.

Je kunt me mailen ( info@hansmensink.com ) of een contactformulier invullen.

(Meestal binnen een uur of in ieder geval binnen 24 uur uur antwoord. Soms komt de mail in de spam. Geen antwoord of langer gewacht? Stuur me even een whatsapp (0626267000):

    MensinkMediation Grootegast: Kvk nummer: 67564488

    Betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer IBAN NL53 KNAB 0255 6873 62 t.n.v. MensinkMediation. De betalingstermijn is 14 dagen na gesprek of factuurdatum.

    Noot: deze website is extra beveiligd. Alle communicatie via mail of contactformulier kan niet worden gevolgd door derden.

    Noot: Kosten zijn niet te declareren bij de ziektekosten verzekeraar. Vanaf 2014 is vergoeding, ook in de reguliere zorg zoals bijvoorbeeld behandeling bij de GGZ, voor relatietherapie niet meer mogelijk. Alleen bij een psychische stoornis kun je nog een beroep doen op hulp in de reguliere zorg via je huisarts en ter beoordeling van een psycholoog. Het eigen risico hierin is dan in ieder geval je wettelijke eigen risico.