Contact en vergoeding

In het eerste gesprek maken we kennis en kunnen we met elkaar zien of het zetten van stappen mogelijk is. Ook moet de klik er zijn. Je kunt me mailen voor meer informatie of (direct online) een afspraak maken (voor de weekenden, zonder extra kosten, graag even per mail of bellen)

Ik heb mijn eigen praktijkruimte aan de Weegbree 31, 9861ES in Grootegast (provincie Groningen). We spreken af in de praktijkruimte (ik heb een ruimte achter het huis met een eigen ingang, gewoon op de oprit parkeren), maar andere praktische alternatieven zijn ook mogelijk (restaurant, thuis, wandelen etc.). Houd hierbij wel rekening met eventuele extra reiskosten.

Hans Mensink

Praktisch informatie:

Helaas zijn we gesloten vanwege de coronavirus.

Vergoeding

Ik vraag een (onkosten)vergoeding van € 95,- (incl. btw) per gesprek van twee uur (120 minuten!). Ik bereken geen avond- of weekendtoeslag. Duur van het gesprek is dus zeker twee uur en dat is uniek!

Je kunt me bellen: 06- 26 26 7000

maandag t/m vrijdag:
18.00 uur – 19.00 uur

Je kunt me mailen ( info@hansmensink.com ) of een contactformulier invullen:

MensinkMediation Grootegast: Kvk nummer: 67564488

Betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer IBAN NL53 KNAB 0255 6873 62 t.n.v. MensinkMediation. De betalingstermijn is 14 dagen na gesprek of factuurdatum.

Noot: deze website is extra beveiligd. Alle communicatie via mail of contactformulier kan niet worden gevolgd door derden.

Noot: Kosten zijn niet te declareren bij de ziektekosten verzekeraar. Vanaf 2014 is vergoeding, ook in de reguliere zorg zoals bijvoorbeeld behandeling bij de GGZ, voor relatietherapie niet meer mogelijk. Alleen bij een psychische stoornis kun je nog een beroep doen op hulp in de reguliere zorg via je huisarts en ter beoordeling van een psycholoog. Het eigen risico hierin is dan in ieder geval je wettelijke eigen risico.